Firma de audit potrivita, la momentul potrivit!

Expertiza noastra profesionala ne-a permis elaborarea unor metodologii si proceduri de audit financiar proprii adaptate la domenii diverse de activitate, astfel incat suntem siguri ca putem indeplini cerintele specifice ale companiei tale.

Pentru noi un audit financiar inseamna mai mult decat cifre si grafice, rapoarte si informatii cu un volum imens! Avem o abordare unica, prin care punem accent pe o intelegere completa a afacerii tale, a riscurilor cu care te confrunti, astfel incat sa valorificam la maximum aceste date din trecut pentru a lua decizii mai bune in viitor!

Putem incepe chiar de astazi un audit al companiei tale, alege unul sau mai multe dintre urmatoarele servicii:

Servicii Audit Financiar:

  • Auditare situatii financiare anuale / semestriale
  • Auditare situatii financiare consolidate
  • Audit contabil
  • Audit intern
  • Audit extern
  • Audit statutar
  • Audit fiscal

Contact Rapid

0723.295.981

Oferim suport oricarui tip de afacere. Pas cu pas.

Tel: +40 37 133 00 45
E-mail: office@totalaudit.ro

FIRMA AUDIT FINANCIAR

Auditorii Total Audit Consulting sunt profesionisti dedicati care au o experienta bogata in auditare, lucrand cu companii importante de pe piata romaneasca.

1
Firma de Audit Bucuresti
Cauti firma de audit pentru compania ta din Bucuresti? Nimic mai simplu. Expertiza complexa din aria auditului financiar este unul dintre principalele atu-uri profesionale ale Total Audit Consulting.
2
Firma de audit Ilfov
Suntem aproape de afacerea ta. Daca esti in cautarea unei firme de audit in Jud. Ilfov, ai ajuns unde trebuie. Serviciile de audit se realizeaza atat la sediul nostru din Ilfov, cat si la sediul clientului, in regim part-time sau full-time.
3
Orice ai nevoie!
Orice serviciu ai avea nevoie in materie de audit financiar, te putem ajuta. Contacteaza-ne prin metodele sugerate pe site, telefonic sau online si hai sa-ti aducem compania pe profit.