Firma de contabilitate potrivita, la momentul potrivit!

Analiza financiara complexa te ajuta sa intelegi mecanismele complicate ale afacerii tale, sa evaluezi corect riscurile, iti permite controlul asupra activitatii de business, oferind suport in luarea si implementarea deciziilor strategice de management.

Furnizam servicii de contabilitate financiara personalizate, adaptate la cerintele actuale ale fiecarui client, extrem de avantajoase pentru companii mici si mijlocii.

Daca iti doresti sa economisesti timp si resurse financiare pentru a te concentra in primul rand asupra obiectivelor generale ale afacerii tale, atunci e timpul sa discutam serviciile pe care Total Audit Consulting ti le pune la dispozitie:

Servicii Contabilitate:

  • Serviciile de contabilitate integrata pentru companii nationale si internationale de orice profil in conformitate cu reglementarile in vigoare;
  • Servicii de contabilitate, PFA si liber profesionisti in partida simpla sau dubla in conformitate cu legislatia in vigoare;
  • Calcularea, intocmirea si depunerea declaratiilor fiscale
  • Reglarea fiselor de evidenta pe platitor si obtinerea de certificate fiscale;
  • Intocmirea situatiilor financiare semestiale si anuale
  • Intocmirea de rapoarte financiare in concordanta cu cerintele specifice fiecarui client, conform normelor de grup/IFRS;
  • Asistenta la auditul financiar statutar
  • Asistenta la controalele fiscale efectuate de organele statului.

Contact Rapid

0723.295.981

Oferim suport oricarui tip de afacere. Pas cu pas.

Tel: +40 37 133 00 45
E-mail: office@totalaudit.ro

FIRMA CONTABILITATE

Expertii nostri ofera o gama larga de servicii de contabilitate. Suntem gata sa analizam si sa raspundem cerintelor companiei tale.

1
Firma Contabilitate Bucuresti
Cauti firma de contabilitate pentru compania ta din Bucuresti? Nimic mai simplu. Expertiza complexa din aria contabilitatii financiare este unul dintre principalele atu-uri profesionale ale Total Audit Consulting.
2
Firma Contabilitate Ilfov
Suntem aproape de afacerea ta. Daca esti in cautarea unei firme de contabilitate in Jud. Ilfov, ai ajuns unde trebuie. Serviciile de contabilitate se realizeaza atat la sediul nostru din Ilfov, cat si la sediul clientului, in regim part-time sau full-time.
3
Orice ai nevoie!
Orice serviciu ai avea nevoie in materie de contabilitate, te putem ajuta. Contacteaza-ne prin metodele sugerate pe site, telefonic sau online si hai sa-ti aducem compania pe profit.