“Ne mandrim cu 18 ani de experienta pe piata.”

Total Audit este una dintre cele mai performante companii independente, cu capital social integral romanesc, in domeniul serviciilor contabile, de consultanta, salarizare si audit.

Firma potrivita, la momentul potrivit!

Total Audit Consulting beneficiaza de o echipa dinamica, proactiva, profesionista si implicata in directia satisfacerii eficiente a oricaror nevoi economice, financiare si fiscale.

Experienta noastra este construita pe baza aptitudinilor fiecarui membru al echipei. Astfel, fiecare client beneficiaza de cunostintele, experienta si abilitatile intregii firme, inclusiv in controlul modului de calcul si virare a impozitelor si taxelor.

Sistemul de lucru pe care se bazeaza colaborarea cu fiecare client, diversitatea industriilor cu care interactionam zilnic, serviciile complete, integrale si unicitatea unor pachete pe care le oferim sunt doar cateva dintre argumentele cu care sustinem colaborarea dintre noi si dumneavoastra.

Posibilitatea de a beneficia de serviciile unei intregi echipe intr-o relatie bazata pe comunicare sigura, eficienta si confidentiala i-a determinat pe clientii nostri sa aleaga Total Audit Consulting ca partener de incredere pentru sustinerea afacerii lor.

Atentia acordata detaliilor, timpilor de lucru, legislatiei si transpunerea tuturor informatiilor in parghii de sustinere constituie principalele motive pentru care clientii nostri au decis sa ne transfere responsabilitati majore, carora noi le raspundem cu profesionalism si seriozitate.

Valori:

  • Profesionalism
  • Promptitudine
  • Confidentialitate
  • Implicare
  • Comunicare

Contact Rapid

0723.295.981

Oferim suport oricarui tip de afacere. Pas cu pas.

Tel: +40 37 133 00 45
E-mail: office@totalaudit.ro

SERVICII

CONTABILITATE FINANCIARA
AUDIT FINANCIAR
CONSULTANTA FISCALA:
SALARIZARE & HR
1
Cunostiinte Calificate
Clientii nostri inteleg si apreciaza know how-ul companiei noastre, dobandit in cei 18 ani de experienta pe piata romaneasca. Filozofia companiei noastre este una simpla: Ne folosim de toate resursele si cunostiintele pentru a ne ajuta clientii sa evolueze.
2
Consultanti de incredere
Clientii nostri au incredere in noi. Stiu ca informatiile pe care le primim sunt intotdeauna confidentiale si ca vor primi mereu cele mai inovative si relevante sfaturi in concordanta cu legislatia in vigoare.
3
Sinergie
Primul pas al colaborarii cu clientii nostri este de a intelege profund nevoile companiei precum si industria in carea aceasta activeaza. Avem in permanenta o viziune de ansamblu si suntem tot timpul la curent cu ultimele noutati legistlative.