Firma de salarizare si HR potrivita, la momentul potrivit!

Echipa noastra de specialisti in Salarizare si Resurse umane te poate ajuta sa gestionezi in totalitate si in particular orice aspect legat de munca administrativa a acestui departament. Externalizarea acestui serviciu iti ofera mai multe beneficii imediate: procesarea rapida a documentelor legate de salarizare(cel mult 48 de ore), confidentialitate completa pentru toate datele interne, calculul exact al tuturor contributiilor sociale si taxelor aferente, managementul documentelor si evitarea birocratiei.

Ai acces la un intreg departament specializat pentru a optimiza semnificativ costurile legate de salarizare si resurse umane, alege unul dintre urmatoarele servicii pentru a creste productivitatea, motivatia si satisfactia angajatilor tai:

Servicii Salarizare si Resurse Umane:

 • Intocmirea contractelor de munca, fisa de post, acte aditionale si decizii de incetare;
 • Intocmire Revisal (dosar electronic pentru fiecare angajat al societatii);
 • Intocmire declaratie lunara 112;
 • Intocmire fluturasi, stat salarii, calcul salarii si ordine de plata aferent impozitului pe venitul din salarii si contributii sociale;
 • Transmiterea si inregistrarea la ITM a contractelor individuale de munca, actelor aditionale, deciziilor de suspendare sau de incetare activitate;
 • Evidenta angajatilor cu contracte suspendate pentru materninate si intocmirea documentatiei aferente;
 • Intocmire de proceduri de promovare, de sanctionare sau de concediere disciplinara;
 • Intocmirea si eliberarea adeverintelor medicale si de venit;
 • Inregistrarea concediilor medicale, a concediilor de odihna, fara plata etc;
 • Intocmirea regulamentelor de ordine interioara;
 • Sprijin in elaborarea organigramei.

Contact Rapid

0723.295.981

Oferim suport oricarui tip de afacere. Pas cu pas.

Tel: +40 37 133 00 45
E-mail: office@totalaudit.ro

FIRMA SALARIZARE SI HR

Salarizarea reprezinta un punct sensibil al fiecarei organizatii, datorita volumului mare de acte normative care reglementeaza acest domeniu, cat si corectitudinii calcului salarial si al declararii acestuia in timp util. Specialistii Total Audit Consulting vin in intaminarea nevoilor pentru rezolvarea acestor probleme.

1
Firma Salarizare Bucuresti
Cauti firma de salarizare pentru compania ta din Bucuresti? Nimic mai simplu. Expertiza complexa din aria salarizarii este unul dintre principalele atu-uri profesionale ale Total Audit Consulting.
2
Firma Salarizare Ilfov
Suntem aproape de afacerea ta. Daca esti in cautarea unei firme de salarizare in Jud. Ilfov, ai ajuns unde trebuie.
3
Orice ai nevoie!
Orice serviciu ai avea nevoie in materie de salarizare & HR, te putem ajuta. Contacteaza-ne prin metodele sugerate pe site, telefonic sau online si hai sa-ti aducem compania pe profit.